Gott nytt år!

0kommentarer

Idag är det nyårsafton! Eftersom det är nyår så är vi lediga i en vecka nu. De har förvarnat oss om att allting kommer att stänga i nyårsveckan inklusive alla restauranger och mataffärer så jag och Maja var och storhandlade igår.
I veckan kommer vi att äta, Sojamjölk och flingor, snabbgröt, varma koppen, makrill i tomatsås, bröd, gurka med sesamdessing och en massa onyttigt godis! Det är härligt att inte ha något kök och inte kunna handla mat i affären!
 
Idag tänkte vi gå på museum hela dagen men det visade sig att även alla museum hade stängt.
Vi hittade en fin park istället med ett jättestort växthus med en regnskog i (stängt såklart). Så vi strosade runt där lite innan vi gav oss ut på jakt efter lite kaffe, vi hittade ett Starbucks som var öppet! Efter att ha samlat lite energi gav vi oss av och hittade en gata där all sorts elektronik såldes. Så nu har jag en ny fin mobiltelefon och kan passa in i detta tekniksamhälle! Där fanns även en jättefin bokaffär som hade en massa böcker på engelska! Det blev tre skönlitterära böcker och en kinesisk ordbok i fickformat som jag redan haft nytta av. Det är så konstigt här. Allt tar sådan tid att rätt vad det är så har hela dagen gått fast det inte känns som om man har gjort något. 
 
Min nya rumskompis har flyttat in också, ytterligare en söt Thailändska som heter Mim. Hon ska bara bo här i en månad så nu är rummet fullt! 
 
Nu blir det mackor med makrill och sen ska vi ut och fira nyår! 
 
Gott nytt år
En gigantisk insekt
Det finns även dinosaurier i detta landet

Kommentera

Publiceras ej