Hästar och scooter!

0kommentarer

I fredags tyckte vi att vi förtjänade att känna lukten av hästar efter helvetesveckan som vi hade haft.
 
Sagt och gjort vi begav oss till Hauli där vi hade hört talas om att det skulle finnas en horseranch. När vi klev av tåget möttes vi av något väldigt konstigt. Efter att ha tänkt efter ett tag kom vi fram till vad det var: Där var inga människor! Så det hela började bra! Nu skulle vi bara hitta hästarna också, efter en kort promenad på en jättefin cykelbana kom vi fram till detta:
En massa "fina" statyer och blomsterarrangemang, i bakgrunden syns en staty av en häst i alla fall! Efter att ha betalat 20kr i entreavgift kunde vi gå in och vi hittade faktiskt hästar!
De flesta av hästarna såg riktigt fina ut, det var några som var lite magra men det är nog inte lätt att hålla hullet på dem. Det konstigaste var att många av dem hade vinterpäls, i 25graders värme. Vi red inte eftersom det verkade som om man enbart fick skritta runt på en lliten volt. Men det var otroligt skönt att bara få klappa och känna hästlukt!
 
På vägen hem hittade i ett otroligt fint blommande körsbärsträd!
 
På kvällen integrerades vi ytterligare i det Taiwanesiska samhället då vi åkte scooter för första gången! 
MIn förare var Emma, hon var jätteliten men en väldigt duktig förare! 
 
Vi skulle till en nattmarknad som låg en bit bort och eftersom det skulle ta en timme med buss anordnade killarnas granne Lizzy skjuts för oss på Scooter. Tog bara 30 min och det var riktigt kul!

Kommentera

Publiceras ej