En helg i paradiset!

0kommentarer

Mitt i natten hade även Vladimir lyckats att ta sig till vår lilla strand så hela gänget var samlat. Efter att ha vaknat upp och tagit en skön morgonsimtur i Stilla Havet fick vi skjuts av Andy, som vi träffat kvällen innan, till en stad i närheten där vi släppte av Juliette och Fredrico som var tvungna att åka tillbaka. Vi andra hyrde två skotrar och begav oss ut för att upptäcka den södra delen av Taiwan.
 
 
 
Tanken var att jag och Vladimir skulle ut och vandra i skogen medans Maja och Andreas skulle ta skotrarna på en utflykt och sen hämta upp oss. Meb eftersom killarna körde så fort att vi helt missade avtagsvägarna till stigarna blev det en dag där jag satt bakom Maja och tittade på det underbara landskapet!
 
 
 Jag och Maja åkte rakt förbi ingången till Jualeshui, men killarna blev stoppade så de fick betala för oss! 
Vi blev ändå stoppade av en snubbe som tyckte att vi skulle ta hans buss ut för att titta på några fina stenar, vi förstod inte varför vi skulle ta en buss 1km och han förstod inte varför vi skulle gå när hans fina buss var gratis. Till slut fick vi vår vilja igenom och fick gå ut till stenarna. Väldigt fina och speciella formationer, havet och naturen är verkligen fascinerande!
Vi besökte även den mest södra punkten av Taiwan och eftersom vi inte tycker om att hålla oss på de utmärkta stigarna tillsammans med tusentals kinesiska turister lyckades vi hamna mer söderut än Taiwans mest södra punkt!
 
 
Kvällen firades med att tuffa gänget grillade fisk och drack öl! Väldigt mysigt och väldigt rökigt!
 

Kommentera

Publiceras ej